Herbergkaart

Welkom in de herberg! In de wintermaanden zijn wij van woensdag tot en met zondag overdag geopend. Op zaterdagavond is de keuken langer geopend en serveren wij naast deze gerechten een 3-gangen menu van de chef voor € 38,50 - uit te breiden met kaas voor € 48,50 met wekelijks wisselende seizoensspecialiteiten.
BIJ DE BORREL
  • 14,50
    charcuterie met bierbrood

    nagelhout, zwijnshaar en huisgemaakte wildpaté met Amsterdams zuur

  • 14,50
    plankje Woeste Hoeve

    plankje gezelligheid, uitgebreid met 4 groentekroketjes

  • € 6,50
    bitterballen (6) van biologische kalfsragout

  • € 3,50
    huisgemarineerde olijven

  • € 3,50
    gemengde nootjes

  • klein € 9,50 groot € 15,00
    kaas, kaas, kaas

    Paul's selectie van onze kaasplank, geserveerd met brood en walnoten (klein/groot)

  • 10,50
    plankje gezelligheid

    brood, olijven, Gelderse worst, rillette van eend, ham van het landvarken en gemengde nootjes

  • € 4,50
    brood met tapenade, gezouten boter en olijfolie

 

BROOD OP DE PLANK – desembrood geserveerd met:
  • 7,00
    croque monsieur

    de 'Franse tosti' met pittige kaas en kastanjechampignons

  • 10,50
    gerookte zalm - salade van knolselderij en piccalilly

  • 10,50
    wildzwijnsham - paddestoelen, rode ui en vlierbes

  • € 8,75
    2 kroketten van biologische kalfsragout en Doesburgse mosterd

 

ONZE HERBERGGERECHTEN – van het Veluwse land
  • 14,50
    huisgemaakte wildpaté

    kweepeer en winterse salade met beukenzwammetjes - geserveerd met brood

  • 13,50
    salade wintertuin (v)

    crème van kikkererwten, gemarineerde groenten en oude kaas - geserveerd met brood

  • 7,50
    Herbergsoep (v)

    stevige soep met linzen, zoete aardappel, tomaat, knoflook en ui - geserveerd met brood

  • € 9,50
    ei in 't pannetje

    boeren-bos-omelet met paddestoelen, bosui, tomaat en landham

  • 4,50
    aardappeltjes uit de oven

    (bijgerecht) gekonfijt met knoflook en rozemarijn, geserveerd met truffelmayonaise

 

UITSTAPJE NAAR DE FRANSE BOERENKEUKEN
  • 12,50
    tarte flambée

    van bladerdeeg, royaal belegd met gekonfijte uien, geitenkaas en postelein

  • 21,50
    runderbavette

    gebraden runder-ribstuk met garnituur van lespompoen, wintergroenten en jus met morieljes

  • € 19,50
    fondue à l'époisses (v)

    pittig kaasje uit de Bourgogne, gesmolten in de oven met rozemarijn en geserveerd met brood en rauwkost

 

KEUZE VAN DE CHEF
  • 18,50
    stoofpot van wild zwijn

    langzaam gegaard met gekonfijte zuurkook, pastinaak en krokant spek wijntip: Saint Chinian (Tradition) € 6

 

ZOETE KOEK
  • 9,50
    bladerdeeg

    gevuld met specerijen, krenten en rozijnen - geserveerd met oude rozemarijnkaas

  • huisgemaakt zoet

    In het weekend bakken wij regelmatige lekkers in de Aga Oven

  • € 9,50
    crème brûlée

    met huisgedraaid ijs van steranijs en krokante amandel

  • € 3,50
    huisgemaakte ambachtelijke appeltaart

    bereid met meel van Bökkers Mölle (uit Olst)