Herbergkaart

Welkom in de herberg! Voor koffie, huisgemaakt lekkers en/of lunch wij vrijdag, zaterdag en zondag overdag geopend. Op zaterdagavond is de keuken langer geopend en serveren wij naast deze gerechten een 3-gangen menu van de chef voor € 39,50 - uit te breiden met kaas voor € 49,50 met wekelijks wisselende seizoensspecialiteiten. Besloten diners vanaf 8 personen, vergaderingen, evenementen en feesten zijn uiteraard 7 dagen per week te boeken.
BIJ DE BORREL
  • 14,50
    charcuterie met bierbrood

    nagelhout, zwijnsham, ganzenham en pickles

  • 14,50
    plankje Woeste Hoeve

    plankje gezelligheid, uitgebreid met 4 groentekroketjes

  • € 6,50
    bitterballen (6) van biologische kalfsragout of groente

  • € 3,50
    huisgemarineerde olijven

  • € 3,50
    gemengde nootjes

  • klein € 9,50 groot € 15,00
    kaas, kaas, kaas

    Paul's selectie van onze kaasplank, geserveerd met brood en walnoten (klein/groot)

  • 10,50
    plankje gezelligheid

    brood, olijven, Gelderse worst, rillette van eend, ham van het landvarken, pickles en gemengde nootjes

  • € 4,50
    brood met tapenade, gezouten boter en olijfolie

 

BROOD OP DE PLANK – desembrood geserveerd met:
  • 10,50
    ganzenham

    gekonfijte rode ui, koningsboleet en compôte van rood fruit

  • 10,50
    vis van Smoker Joe

    met fris groen uit eigen tuin

  • 7,00
    croque monsieur

    de 'Franse tosti' met pittige kaas en kastanjechampignons

  • € 8,75
    2 kroketten van biologische kalfsragout en Doesburgse mosterd

 

ONZE HERBERGGERECHTEN – van het Veluwse land
  • 14,50
    Salade geitenkaas (v)

    gekonfijte tomaat, walnoten, basilicum en beukenzwammen

  • 13,50
    Salade voorjaarstuin (v)

    crème van kikkererwten, groenten van het seizoen, noten en pitten, dressing van sjalotjes

  • 7,50
    Herbergsoep (v)

    stevige soep met peulvruchten, knolletjes en een scheutje koolzaadolie

  • € 9,50
    ei in 't pannetje

    boeren-bos-omelet met paddestoelen, bosui, tomaat en landham

  • 4,50
    aardappeltjes uit de oven

    (bijgerecht) gekonfijt met knoflook en rozemarijn, geserveerd met truffelmayonaise

 

UITSTAPJE NAAR DE FRANSE BOERENKEUKEN
  • 19,50
    Pot-Au-Feu

    in rode wijn gestoofd vlees van boerderijhaantjes met voorjaarsgroenten en dragon

  • € 19,50
    fondue à l'époisses (v)

    pittig kaasje uit de Bourgogne, gesmolten in de oven met rozemarijn en geserveerd met brood en rauwkost

 

KEUZE VAN DE CHEF
  • 18,50
    Pasta

    met Zeeuwse schelpen, limoen en groene kruiden wijntip:Picpoul de Pinet Blanc € 5,50

 

ZOETE KOEK
  • huisgemaakt zoet

    huisgemaakt lekkers, voor bij de koffie of na de lunch

  • € 3,50
    huisgemaakte ambachtelijke appeltaart

    bereid met meel van Bökkers Mölle (uit Olst)