Menusuggesties

Boekt u een diner vanaf 6 personen? Dan kunnen wij van tevoren een mooi menu samenstellen, geïnspireerd op het seizoen en het aanbod van de markt. Onze bewuste keuze voor pure streekproducten proef je terug in onze smaakvolle gerechten.

VOORGERECHTEN

  • Duif

    Anjouduif met artisjok, cevenne-ui en jonge doperwtjes, eigen jus

  • Zwezerik

    Kalfszwezerik met risotto, kletskopjes van oude Remeker, kalfsjus met gepofte paprika

  • Kabeljauw

    Rugstuk van kabeljauw, tuinbonen, uitgebakken buikspek en een jus met morilles`

  • Tarbot

    Geroosterde tarbot met lamsoren, gestoofde harten van kropsla, vinaigrette van shi-i-take en ras el hanout

  • Rogvleugel

    Rogvleugel met bloemkoolmousseline, wilde spinazie, saus van noilly-prat en sinaasappelolie

  • Snoekbaars

    Met laurier geroosterde snoekbaars, pastinaak en kalfsjus

  • Coquille

    Rauw gemarineerde coquille, salade van veldsla, truffel en hazelnoot, vanilleschuim en krokante aardappel

HOOFDGERECHTEN

  • Hert

    Gebraad van Veluws hert met truffeltortellini, spitskool, fondantaardappel, paddenstoeltjes en een saus met “Creme Cru”

  • Rund

    Runderribstuk met een "stoemp" van raapstelen, canneloni gevuld met paddestoelen en draadjesvlees,  saus van sjalotten

  • Duif

    Wilde duif in spek gebraden met salie,  violette artisjok, saus van Banyuls

  • Zeeduivel

    Zeeduivel, geconfijte zuurkool, meloese-uitjes, uitgebakken spek, zoethout en saus van ossenstaarten

  • Lam

    Lamsrug met saus van gepofte knoflook, steranijs, aardappelmousseline met rozemarijn, geroosterde groenten, zwarte olijven en een kroketje van lamszwezerik

Menuprijzen

3-gangen vanaf € 37,50

4-gangen vanaf € 45,=

5-gangen vanaf € 55,=

DESSERTS

  • Chocola

    Pure chocolade met bloedsinaasappel

  • Sorbet

    Sorbet van grapefruit en basilicum, variaties op witte chocolade en citrus

  • Bramen

    Bramen met sereh, steranijsijs, kletskoppen met amandel en venkelzaad

  • Franchipane

    Franchipane van peer met huisgedraaid vanilleijs

  • Crème Brulée

    Crème Brulée met huisgedraaid vanille-ijs

  • Parfait

    Parfait van honing en walnoot met geweckt fruit en pistache

  • Kaas

    Kaas, kaas, kaas, keuzes van ons grote plateau boeren (rauwmelkse-)kazen