25 jaar Woeste Hoeve

 

25 jaar Woeste Hoeve In november van dit jaar is het 25 jaar geleden dat De Woeste Hoeve door ons, na leegstand en een ingrijpende renovatie, weer geopend werd. In november 1993 opende Jan Terlouw deze prachtige herberg en sinds die tijd werd bij ons menig huwelijk gesloten, maar er werden ook ontelbare koppen koffie gedronken, diners uitgeserveerd, vergaderingen belegd, bedrijfsevenementen georganiseerd, verjaardagen, geboortes jubilea en soms ook een afscheid van het leven gevierd. Kortom: voor alle emoties was en is plaats in onze herberg.

Dat laten wij natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan dus kun je via dit blog en onze social media-kanalen op de hoogte blijven van alle activiteiten. Het komende jaar blik ik regelmatig terug op een aantal gebeurtenissen uit deze enerverende periode. Zeker in het begin, na de opening, werden wij regelmatig door onze gasten verrast met oude ansichten, suikerzakjes en zelfs geborduurde schilderijen van De Woeste Hoeve. Onlangs nog dronk ik koffie met een dochter van een vrouw die haar jeugd hier doorbracht, ook tijdens de oorlogsjaren. Een verhaal op zich, waar ik zeker op terugkom.

Ondertussen wordt er hard gewerkt aan een magazine over ons zakelijk en persoonlijke leven aan de rand van Het Deelerwoud. Hierin vind je recepten, anekdotes, interviews, kinderverhalen van Ekkie de eekhoorn en heel veel prachtige foto’s. Tenslotte willen wij deze mijlpaal graag vieren met onze gasten en daarvoor organiseren wij een wildfeest in november. Datum en andere details maken wij kenbaar in onze nieuwsbrief, op Facebook en op onze website. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan onderaan deze pagina.

U kunt helpen! Wij merken, zeker in de regio, dat de historie van De Woeste Hoeve nog steeds veel mensen bezig houdt. Daarom vragen wij hulp. Ben jij of ken jij iemand die nog foto’s, herinneringen, servies, suikerzakjes, oude ansichten of bijzondere verhalen heeft over onze herberg? Dit mag van voor de heropening zijn, maar wij vinden het ook leuk nog eens iets terug te zien of te horen van gasten uit de periode na 1992. Contact opnemen kan telefonisch (via 055-5063929 of via deze link).

Wij gaan er een fantastisch jaar van maken! Graag tot ziens op De Woeste Hoeve.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *