Catering

 
SMOKER JOE ON TOUR.....UNIEKE BUITENBELEVENIS MET PREMIUM ORGANIC FOOD, OP ELKE LOCATIE

Al jaren werken we op de Woeste Hoeve met Smoker Joe. Onze gezellige tuin is dan  geschikt voor het informele sfeertje van BBQ-en en vuurkorven. En dan komt Smoker Joe in beeld. Het is een geweldige sfeermaker die garant staat voor perfecte bereiding van goede kwaliteit vis, vlees en groenten. Het stoere karakter past bovendien goed bij onze locatie temidden van de prachtige bossen.
Het succes smaakt naar meer en daarom gaan we ook graag de boer op met onze Smoker. Zomer en winter, want de smoker zorgt, naast een lekkere maaltijd, voor behaaglijke warmte. Is er iets te vieren, een bijzondere verjaardag, housewarming of een zakelijk evenement? Reserveer dan een middag of avond met Smoker Joe en geniet van een unieke belevenis met premium organic food, bereid in eigen tuin of bedrijfsterrein.

 

Wat is het geheim achter Smoker Joe? Smoker Joe staat voor slow cooking; mooie grote stukken vlees die gegrild en rustig gegaard worden zonder dat ze direct op het vuur liggen. Dat vuur stoken we namelijk in een ander compartiment. Het is de warmte en de rook die zorgen voor de ultieme smaakbeleving. In de rookkolom kunnen we het vlees vervolgens mooi laten nagaren, extra rooksmaak meegeven maar ook perfect vis à la minute roken.
Vrijstaande smoker

  • € 24,50
    Smoker Deli-Package, vanaf 20 pers.

    groene salades van het seizoen met à la minute gerookte zalm en makreeltjes van Smoker Joe, ingelegde seizoensgroente gegrilde rib—eye en zwijnsprocureur eveneens van de smoker met groentes als verse tomaten, aubergine courgette en venkel patatas bravas met rozemarijn, knoflook en zeezout uitbreiding: ons grote boerenkaasplateau (+ € 8,50) uitbreiding: meerdere kleine desserts van het seizoen als crème brûlée, hangop met vanille en seizoensfruit, cheesecake met kletskopjes ( + € 7,50)

  • € 21,50
    Oklahoma Classics, vanaf 40 pers.

    American coleslaw-salad/aardappelsalade, sticky backribs (gemarineerde varkensribstukken), premium organic beefburgers, jacked potatoes, american cocktail sauce, aioli, boerenbroden

Inclusief alle hardware, zoals borden en bestek - wijnen bij te boeken - reiskosten afhankelijk van locatie