Diner Kaart

 
Woensdag tot en met zaterdag vanaf 17:00 uur - 3 gangen keuze menu € 35,00 (3 gangen vegetarisch € 28,50)

VOOR

  • Watermeloen met quinoa (veg.)

    feta, venkel en savoracrème

  • Zeebaars, langzaam gegaard in olijfolie

    zoetzuur van bloemkool en komkommer, gekonfijte tomaat

  • Kalfstartaar met crème van zwezerik

    radijs, notensla, crème van gebrande knoflook

HOOFD (Liever alleen een hoofdgerecht? Dat kan ook)

  • 22,50
    Lamsrug en gestoofde lamsnek

    geroosterde venkel, jonge peentjes, jus met steranijs

  • 19,50
    Rugstuk van kabeljauw

    kleine mosselen, gebrande uitjes, saus 'velouté' en kerrieolie

  • 23,50
    Entrecôte van Lakenvelderrund

    boontjes, peulvruchten, jas met laurier

NA

  • Sorbet van framboos

    coulis van blauwe bes, panna cotta, rode zuring en amandelkrokant

  • Aardbei, pistache en huisgedraaid roomijs van vanille

    citroenmerengue en witte chocolade

  • Kaas

    5 topkazen uit ons befaamde assortiment, donker brood met vijgen en noten (+€ 2,50 in menu)

Verrassingsmenu van de chef: 3 gangen € 37,50 - 4 gangen € 47,50 - 5 gangen € 52,50