Eten en drinken

Prachtig gelegen in het bos, aan de rand van het Deelerwoud is het echt genieten. Dagelijks is het restaurant geopend voor koffie, kleine kaart en diner (maandag alleen voor besloten gelegenheden en zondag geen diner). Bij mooi weer is onze unieke serre met aangrenzende bostuin geopend.

De Woeste Hoeve een toplocatie voor het organiseren van diners, feesten, vergaderingen en bruiloften. Door de verschillende ruimtes, zoals de Opkamer met open haard of de Serre bent u voor iedere gelegenheid in ieder seizoen van harte welkom.

 • Sfeerimpressie
   

 

 • Opkamer met Open Haard
  6 tot 14 personen, kersenhouten (vergader)tafel, zithoek met groot houtvuur. Gezellige ruimte voor private-dining, vergaderingen of een goed glas wijn bij de haard.
 • Jachtkamer
  4 tot 32 personen. Besloten gelegen, met eigen terras, ideaal voor diners (aan een lange of meerdere ronde tafels), vergaderingen en presentatie. Leuk in combinatie met het tegenovergelegen Wijnhuis.
 • Doorvaart
  Prachtige ruimte voor grote diners, vergaderingen, recepties en (huwelijks)feesten.
  Met aangrenzende serre (en tuin) prettige combinatie tussen binnen en buiten. Goede akoestiek door rieten kap.
 • Serre
  Unieke lichte ruimte voor informele diners, recepties en feesten. Met glazen dak, ‘french windows’ en uitloop naar de besloten bostuin.
 • Tuin
  Veel wilde bloemen, besloten, terrasjes en natuurlijk het trouwprieel. ‘s Zomers wordt er op zaterdagavond romantisch gedineerd. Exclusief te boeken voor recepties, huwelijksvoltrekkingen en informele diners.