Openingstijden

 

Prachtig gelegen in het bos, aan de rand van het Deelerwoud is het echt genieten. Al sinds 1992 zijn wij dé locatie voor besloten diners, partijen en feesten. Private Dining in de Opkamer met Open Haard, trouwen in de bostuin, feesten in de Doorvaart en vergaderen in de Jachtkamer. Door de unieke, sfeervolle ruimtes binnen en buiten zijn de mogelijkheden legio, vanaf 10 personen, 7 dagen per week (op reservering).

Wij krijgen regelmatig de vraag of waarom wij niet 'gewoon geopend zijn voor lunch, diner en/of koffie'. Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden gaan wij even terug in de tijd. Toen wij in 1992 De Woeste Hoeve na een ingrijpende renovatie weer openden, was de doorgaande weg van Apeldoorn naar Arnhem inmiddels 'verlegd'. Deze weg kennen wij nu als de snelweg A-50. Dit betekende op de eerste plaats dat er praktisch gezien veel minder mensen de herberg passeerden. Voor een restaurant is het lastig om op een dergelijke afgelegen locatie meerdere dagen per week gasten aan te trekken. Bovendien heeft Paul (Rap) vanaf het allereerste begin het idee gehad om deze mooie locatie juist onder de aandacht te brengen als een prachtige plek voor besloten diners, evenementen en huwelijken. En met succes!

Wij hebben de afgelopen jaren al heel veel besloten partijen mogen verzorgen en zullen dit in de toekomst blijven doen. Met een drukbezette agenda is het ondoenlijk om naast deze reserveringen, de herberg ook open te stellen voor passanten. Wij begrijpen dat dit voor sommige mensen een teleurstelling is, maar hopen op begrip voor de keuze voor deze formule.

Om toch tegemoet te kunnen komen aan de wens van veel bezoekers om het herberggevoel met ons te delen zijn wij een aantal zondagen per jaar geopend voor iedereen die met ons wil genieten van het unieke karakter van onze locatie. 'Op zondag in de herberg' serveren wij stoere gerechten, lokale bieren, biologische wijn, wordt er soms een lezing gehouden, af en toe met live-muziek, binnen én buiten in onze tuin en serre.

Voor deze zondagen kunt u zich van tevoren aanmelden via onze site of Facebook-pagina (om zeker te zijn van een plekje).

VOOR ACTUELE INFORMATIE OVER ONZE OPENINGSTIJDEN IVM HET CORONAVIRUS VERWIJS IK U GRAAG NAAR DE PAGINA RESERVEREN EN BESTELLEN

Graag tot ziens op De Woeste Hoeve!