Zondag

Welkom in de herberg! Voor koffie, huisgemaakt lekkers en/of lunch zijn wij iedere zondag geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Bij mooi weer kunt u genieten in onze serre en bostuin en is het frisser of regenachtig dan is het gezellig in de gelagkamer. Het is niet nodig te reserveren.

Eerst even lekker wandelen, of komt u op de fiets? Kijk dan eens naar onze wandelroute en fietsroute.

BIJ DE BORREL
  • 14,50
    charcuterie met bierbrood

    nagelhout, zwijnsham, ganzenham en pickles

  • 14,50
    plankje Woeste Hoeve

    plankje gezelligheid, uitgebreid met 4 groentekroketjes

  • € 6,50
    bitterballen (6) van biologische kalfsragout of groente

  • € 3,50
    huisgemarineerde olijven

  • € 3,50
    gemengde nootjes

  • klein € 9,50 groot € 15,00
    kaas, kaas, kaas

    Paul's selectie van onze kaasplank, geserveerd met brood en walnoten (klein/groot)

  • 10,50
    plankje gezelligheid

    brood, olijven, Gelderse worst, rillette van eend, ham van het landvarken, pickles en gemengde nootjes

  • € 4,50
    brood met tapenade, gezouten boter en olijfolie

BROOD OP DE PLANK – desembrood geserveerd met:
  • 10,50
    ganzenham

    gekonfijte rode ui, koningsboleet en compôte van rood fruit

  • 10,50
    vis van Smoker Joe

    met fris groen uit eigen tuin

  • 7,00
    croque monsieur

    de 'Franse tosti' met pittige kaas en kastanjechampignons

  • € 8,75
    2 kroketten van biologische kalfsragout en Doesburgse mosterd

ONZE HERBERGGERECHTEN – van het Veluwse land
  • 14,50
    Salade geitenkaas (v)

    gekonfijte tomaat, walnoten, basilicum en beukenzwammen

  • 13,50
    Salade voorjaarstuin (v)

    crème van kikkererwten, groenten van het seizoen, noten en pitten, dressing van sjalotjes

  • 7,50
    Herbergsoep (v)

    stevige soep met peulvruchten, knolletjes en een scheutje koolzaadolie

  • € 9,50
    ei in 't pannetje

    boeren-bos-omelet met paddestoelen, bosui, tomaat en landham

  • 4,50
    aardappeltjes uit de oven

    (bijgerecht) gekonfijt met knoflook en rozemarijn, geserveerd met truffelmayonaise

UITSTAPJE NAAR DE FRANSE BOERENKEUKEN
  • 19,50
    Pot-Au-Feu

    in rode wijn gestoofd vlees van boerderijhaantjes met voorjaarsgroenten en dragon

  • € 19,50
    fondue à l'époisses (v)

    pittig kaasje uit de Bourgogne, gesmolten in de oven met rozemarijn en geserveerd met brood en rauwkost

KEUZE VAN DE CHEF
  • 18,50
    Pasta

    met Zeeuwse schelpen, limoen en groene kruiden wijntip:Picpoul de Pinet Blanc € 5,50

ZOETE KOEK
  • huisgemaakt zoet

    huisgemaakt lekkers, voor bij de koffie of na de lunch

  • € 3,50
    huisgemaakte ambachtelijke appeltaart

    bereid met meel van Bökkers Mölle (uit Olst)