Slapen

 

Slapen op loopafstand van De Woeste Hoeve

Vakantiewoning Deelerwoud (Natuurmonumenten)

Wil jij genieten van de rust en ruimte op de Veluwe, op een steenworp afstand van uitgestrekte bossen en eindeloze heidevelden vol wilde dieren? Huur dan de voormalige boswachterswoning Deelerwoud en geniet van vakantie op een schitterende plek in de natuur.

De voormalige boswachterswoning aan de rand van het Deelerwoud is van alle moderne gemakken voorzien maar ademt veel sfeer van vroeger. Een fijn huis met een mooie veranda en een grote, omheinde tuin, gelegen schuin tegenover de Lebretshoeve. Geschikt voor 8 personen.

Natuurgebied Deelerwoud is een paradijs voor het damhert, het edelhert en het wilde zwijn. Op deze dieren wordt sinds 2001 niet meer gejaagd waardoor de populatie op peil blijft en zelfs stijgt. Ook de vogels hebben hun weg naar het Deelerwoud gevonden. Vogels als geelgors, tapuit, raaf en drie soorten spechten voelen zich hier thuis. Daarnaast kunnen ook reptielen hier in alle vrijheid leven. De uitgestrekte heidevelden zijn een aangename plek voor de hazelworm, de zandhagedis en de adder.

Meer informatie en reserveringen

 

Princess Hotel Résidence Victoria

Enkele honderden meters van De Woeste Hoeve ligt het Princess Hotel Résidence Victoria. Speciaal voor onze gasten hebben wij een compleet verzorgd, culinair arrangement samengesteld:

Het Woeste Hoeve Culinair Arrangement
2 x overnachting
2 x uitgebreid ontbijtbuffet
1 x 4-gangen diner bij Résidence Victoria op de dag van aankomst
1 x 6-gangen proeverijmenu (op zaterdagavond) incl. glaasje prosecco, tafelwaters en koffie na
Vrij gebruik van zwembad en tennisbaan van het hotel
Prijs per persoon € 169,50

(wijnen niet inbegrepen; prijs op basis van 2 personen op een 2-persoonskamer, reserveren mogelijk op basis van beschikbaarheid)

Informeer naar speciale kamerprijzen wanneer meerdere gasten een kamer willen boeken, bijvoorbeeld bij zakelijke evenementen en huwelijksfeesten.

  • Huis Deelerwoud

    Het natuurgebied Deelerwoud is een prachtig ongerept landgoed met uitgestrekte bossen, eindeloze heidevelden en een glooiend landschap en is daardoor een fantastisch wandel- en fietsgebied. U kunt het landgoed overzien vanuit het negentig meter hoge uitkijkpunt De Hartenhulberg. Een aanrader!

  • Hotel Résidence Victoria

    Princess Hotel Victoria in Hoenderloo is gelegen op een landgoed van 14 hectare midden op de Veluwe.

    De centrale ligging van het hotel op de Hoge Veluwe in de nabijheid van de A1 en de A50 maakt het hotel uitstekend bereikbaar. Bij het hotel liggen de natuurgebieden Varenna, het Deelerwoud, de Loenermark en op 8 kilometer afstand het Nationaal Park de Hoge Veluwe.