Restaurant

 
Prachtig gelegen in het bos, aan de rand van het Deelerwoud. genieten. Geniet op zondag van koffie met huisgemaakt lekkers na een stevige boswandeling of eet een hartverwarmend gerecht van onze herbergkaart. Op zaterdagavond kunt u uitgebreid dineren en verrassen wij u graag met een menu van de chef. (Reserveren aanbevolen).

Al sinds 1992 is De Woeste Hoeve een toplocatie voor het organiseren van besloten partijen: diners (al vanaf 8 personen), feesten, vergaderingen en bruiloften. Door de verschillende ruimtes, zoals de Opkamer met open haard of de Serre en bostuin bent u voor iedere gelegenheid in ieder seizoen van harte welkom.

 • Opkamer met Open Haard
  6 tot 14 personen, kersenhouten (vergader)tafel, zithoek met groot houtvuur. Gezellige ruimte voor private-dining, vergaderingen of een goed glas wijn bij de haard.
 • Jachtkamer
  4 tot 32 personen. Besloten gelegen, met eigen terras, ideaal voor diners (aan een lange of meerdere ronde tafels), vergaderingen en presentatie. Leuk in combinatie met het tegenovergelegen Wijnhuis.
 • Doorvaart
  Prachtige ruimte voor grote diners, vergaderingen, recepties en (huwelijks)feesten.
  Met aangrenzende serre (en tuin) prettige combinatie tussen binnen en buiten. Goede akoestiek door rieten kap.
 • Serre
  Unieke lichte ruimte voor informele diners, recepties en feesten. Met glazen dak, ‘french windows’ en uitloop naar de besloten bostuin.
 • Tuin
  Veel wilde bloemen, besloten, terrasjes en natuurlijk het trouwprieel. ‘s Zomers wordt er op zaterdagavond romantisch gedineerd. Exclusief te boeken voor recepties, huwelijksvoltrekkingen en informele diners.
 • Sfeerimpressie