gekonfijte tomaat, walnoten, basilicum en beukenzwammen
crème van kikkererwten, groenten van het seizoen, noten en pitten, dressing van sjalotjes
gekonfijte rode ui, koningsboleet en compôte van rood fruit
met fris groen uit eigen tuin
in rode wijn gestoofd vlees van boerderijhaantjes met voorjaarsgroenten en dragon
met Zeeuwse schelpen, limoen en groene kruiden wijntip:Picpoul de Pinet Blanc € 5,50
gevuld met specerijen, krenten en rozijnen - geserveerd met oude rozemarijnkaas
langzaam gegaard met gekonfijte zuurkook, pastinaak en krokant spek wijntip: Saint Chinian (Tradition) € 6
van bladerdeeg, royaal belegd met gekonfijte uien, geitenkaas en postelein
kweepeer en winterse salade met beukenzwammetjes - geserveerd met brood
crème van kikkererwten, gemarineerde groenten en oude kaas - geserveerd met brood
nagelhout, zwijnsham, ganzenham en pickles
plankje gezelligheid, uitgebreid met 4 groentekroketjes
de 'Franse tosti' met pittige kaas en kastanjechampignons
stevige soep met peulvruchten, knolletjes en een scheutje koolzaadolie
gebraden runder-ribstuk met garnituur van lespompoen, wintergroenten en jus met morieljes
huisgemaakt lekkers, voor bij de koffie of na de lunch
Cava, Codorniu 16,50
Noten-karamel taartje met fudge van gezouten chocolade, mousse van karamel en tamme kastanje
Wijnsuggestie: Saussignac “Tradition”, 2012 (50cl), kruidig en zoet, gemaakt als de klassieke Sauternes 13,50
Kaas, kaas, kaas met noten-vijgenbrood
Gestoofde hazenbout, aardappelmousseline, knolselderij en spitskool
Wijnsuggestie: Fougères, Le Cèdre, krachtige wijn van meer dan 50 jaar oude Grenache-stokken 18,50
Heilbot gegaard in notenboter, crême van flespompoen, winterpostelein, vinaigrette van kerrie en shi-i-take, beurre blanc van sjalotjes
Wijnsuggestie: Tilogia ‘333’, Muscat, Verdill en Sauvignon Blanc, spannende combinatie van druivenrassen 16,50
Paté van wild zwijn, gemarineerde beukenzwammetjes, gekaramelliseerde appel en chutney van kweepeer
Wijnsuggestie: Coteaux du Layon, Château de Passavant, verfijnd zoet en zeer aromatisch bij de wildpaté 19,50
met huisgedraaid ijs van steranijs en krokante amandel
bereid met meel van Bökkers Mölle (uit Olst)
pittig kaasje uit de Bourgogne, gesmolten in de oven met rozemarijn en geserveerd met brood en rauwkost
boeren-bos-omelet met paddestoelen, bosui, tomaat en landham
Paul's selectie van onze kaasplank, geserveerd met brood en walnoten (klein/groot)
brood, olijven, Gelderse worst, rillette van eend, ham van het landvarken, pickles en gemengde nootjes
coulis van blauwe bes, panna cotta, rode zuring en amandelkrokant
citroenmerengue en witte chocolade
geroosterde venkel, jonge peentjes, jus met steranijs
kleine mosselen, gebrande uitjes, saus 'velouté' en kerrieolie
feta, venkel en savoracrème
zoetzuur van bloemkool en komkommer, gekonfijte tomaat
radijs, notensla, crème van gebrande knoflook
van dennentoppen, mangosorbet met kruidnagel, kokosschuim, merengue van citroengras
yoghurt-ijs, dragon, gezouten chocoladefudge en venkel
5 topkazen uit ons befaamde assortiment, donker brood met vijgen en noten (+€ 2,50 in menu)
boontjes, peulvruchten, jas met laurier
aardappelmousseline, jonge bietjes, raapsteeltjes, saus van majoraan (+€ 5,= in menu)
knolselderij, gestoofde prei en botersaus
avocado, komkommer, rettich, crème van ansjovis en haringkuit
(bijgerecht) gekonfijt met knoflook en rozemarijn, geserveerd met truffelmayonaise
licht gebonden soep van kreeft, Hollandse garnalen en groene asperge met 'rouille' en oude kaas
salade van jonge bladgroente met zwarte olijven
Soepje van jonge erwtjes, crème fraîche en gerookte zalm
Marbré van kalfspastrami en gebrande paprika
Veluwse landham met gemarineerde beukenzwammetjes
Lamsrug en gestoofde lamsnek, geroosterde venkel, mousseline van raapstelen en jus van steranijs (visalternatief beschikbaar)
Gepocheerde peer met yoghurt-dragon, venkel en gezouten chocolade-fudge
huisgedraaide sorbet van gember - kokosschuim - merengue van citroengras - kletskopje
mousse van pure chocolade - mokkaparfait - gezouten karamel - ’glas’ met dragon en macaron
met het wangstuk lekker lang gegaard - winters garnituur - hazelnoot -jeneverbes (+€5 in menu)
gebakken met Veluwse landham - beukenzwammetjes - geconfijte zuurkool - pastinaak
krokant - op de huid gebakken - laurier - artisjok - aardpeer - kalfsjus - sinaasappel-olie
licht gebonden soep van kreeft - Hollandse garnalen - groene asperge met ‘rouille’
Grote bonbon van pure chocolade à la Fôret noir
5 topkazen uit ons befaamde assortiment - donker brood met vijgen en noten (+€2,50 in menu)
wilde eend in hooi gegaard met Sechuanpepers | knolsederij | cannelonie van spitskool | saus met sinaasappel en gefermenteerde knoflook
Kreeft “thermidor” | klassiek | gegratineerd met een romige duxelle van paddenstoeltjes
terrine van konijn - zuring - augurk - truffelcrème in de oven gegaard, koud geserveerd met fluweelpootjes, pistache-olie en groene mosterd
Sabayon van champagne - sorbet van framboos - verveine
Brulée van rijstpudding - saffraan - zoethout
Mousse van pure chocolade - bramen en hangop van volle kwark en vanille
Selectie van ons befaamde kaasplateau
Scholfilet gegaard in notenboter - bloemkool - kreeftensaus en hazelnoot
Zwijnshaas en sukade van wild zwijn - cantharellen - flespompoen en morieljesaus (+2,50 bij menu)
Klassieker! Entrecôte Bordelaise
Coquilles met crème van aardappel en prei - gemarineerde paddestoel - kropsla - krokant van landham
Carpaccio van M R IJ rund - truffelroom - Olde Remeker - basilicum
rauwe zalm - huisgemarineerd in rode biet - mierikswortel - postelein - crème van eidooier
Biologisch desembrood met oude kaas en tomatenchutney
Biologisch desembrood met 2 kalfskroketten (emo) en grove mosterd
Romaine sla met geroosterde kip, dressing van ansjovis en parmezaanse kaas en croutons
9-5 Arrangement Vergaderarrangement voor minimaal 6 personen, inclusief: zaalhuur, koffie/thee en tafelwaters, luxe sandwichlunch met soep van de Chef, groene salade, fruitsalade en kaasplateau.
Vergaderarrangement voor minimaal 6 personen, inclusief: zaalhuur,koffie/thee en tafelwaters, luxe sandwichlunch met kaasplateau en vers fruitsalade, 3-gangendiner van de chef
Vergaderarrangement voor minimaal 6 personen: het dagarrangement uitgebreid met een wijnproeverij, kookworkshop en wijn bij het diner.
groene salades van het seizoen met à la minute gerookte zalm en makreeltjes van Smoker Joe, ingelegde seizoensgroente gegrilde rib—eye en zwijnsprocureur eveneens van de smoker met groentes als verse tomaten, aubergine courgette en venkel patatas bravas met rozemarijn, knoflook en zeezout uitbreiding: ons grote boerenkaasplateau (+ € 8,50) uitbreiding: meerdere kleine desserts van het seizoen als crème brûlée, hangop met vanille en seizoensfruit, cheesecake met kletskopjes ( + € 7,50)
Kookclinic in de keuken van De Woeste Hoeve inclusief 4-gangendiner en wijnarrangement
American coleslaw-salad/aardappelsalade, sticky backribs (gemarineerde varkensribstukken), premium organic beefburgers, jacked potatoes, american cocktail sauce, aioli, boerenbroden
Valkendemonstratie op het achtergelegen landgoed met unieke actieve rol voor de deelnemers, klik voor meer info
Pure chocolade met bloedsinaasappel
Sorbet van grapefruit en basilicum, variaties op witte chocolade en citrus
Bramen met sereh, steranijsijs, kletskoppen met amandel en venkelzaad
Franchipane van peer met huisgedraaid vanilleijs
Crème Brulée met huisgedraaid vanille-ijs
Parfait van honing en walnoot met geweckt fruit en pistache
Kaas, kaas, kaas, keuzes van ons grote plateau boeren (rauwmelkse-)kazen
Gebraad van Veluws hert met truffeltortellini, spitskool, fondantaardappel, paddenstoeltjes en een saus met “Creme Cru”
Runderribstuk met een "stoemp" van raapstelen, canneloni gevuld met paddestoelen en draadjesvlees, saus van sjalotten
Wilde duif in spek gebraden met salie, violette artisjok, saus van Banyuls
Zeeduivel, geconfijte zuurkool, meloese-uitjes, uitgebakken spek, zoethout en saus van ossenstaarten
Lamsrug met saus van gepofte knoflook, steranijs, aardappelmousseline met rozemarijn, geroosterde groenten, zwarte olijven en een kroketje van lamszwezerik
Anjouduif met artisjok, cevenne-ui en jonge doperwtjes, eigen jus
Kalfszwezerik met risotto, kletskopjes van oude Remeker, kalfsjus met gepofte paprika
Rugstuk van kabeljauw, tuinbonen, uitgebakken buikspek en een jus met morilles`
Geroosterde tarbot met lamsoren, gestoofde harten van kropsla, vinaigrette van shi-i-take en ras el hanout
Rogvleugel met bloemkoolmousseline, wilde spinazie, saus van noilly-prat en sinaasappelolie
Met laurier geroosterde snoekbaars, pastinaak en kalfsjus
Rauw gemarineerde coquille, salade van veldsla, truffel en hazelnoot, vanilleschuim en krokante aardappel
Taart van de dag, huisgemaakt
Patatas Bravas met aïoli
Pittige roodschimmelkaas uit de oven geserveerd met licht desembrood
Van huisgemarineerde zalm met zoetzuur van komkommer, sesam en avocado
nog lekkerder dan thuis
laat weten wat je lekker vindt: kaas, ham of ei
Soep van de chef
Biologisch desembrood met rillette van gerookte makreel, groene kruiden en kappertjes
Biologisch desembrood met rosbief van eko kalf en crème van schelvislever
Desembroood met boter, olijfolie en tapenade
Boerenkazen, assortiment groot
Boerenkazen, assortiment klein
Bitterballen van biologische kalfsragout (6 stuks)
Brood met tapenade, olijven, Gelderse worst, hesp en rillette