The Mainstay (fullwidth)

  • 14,50
    Salade geitenkaas (v)

    gekonfijte tomaat, walnoten, basilicum en beukenzwammen

  • 13,50
    Salade voorjaarstuin (v)

    crème van kikkererwten, groenten van het seizoen, noten en pitten, dressing van sjalotjes

  • 10,50
    ganzenham

    gekonfijte rode ui, koningsboleet en compôte van rood fruit

  • 10,50
    vis van Smoker Joe

    met fris groen uit eigen tuin

  • 19,50
    Pot-Au-Feu

    in rode wijn gestoofd vlees van boerderijhaantjes met voorjaarsgroenten en dragon

  • 18,50
    Pasta

    met Zeeuwse schelpen, limoen en groene kruiden wijntip:Picpoul de Pinet Blanc € 5,50

  • 9,50
    bladerdeeg

    gevuld met specerijen, krenten en rozijnen - geserveerd met oude rozemarijnkaas

  • 18,50
    stoofpot van wild zwijn

    langzaam gegaard met gekonfijte zuurkook, pastinaak en krokant spek wijntip: Saint Chinian (Tradition) € 6

  • 12,50
    tarte flambée

    van bladerdeeg, royaal belegd met gekonfijte uien, geitenkaas en postelein

  • 14,50
    huisgemaakte wildpaté

    kweepeer en winterse salade met beukenzwammetjes - geserveerd met brood

  • 13,50
    salade wintertuin (v)

    crème van kikkererwten, gemarineerde groenten en oude kaas - geserveerd met brood

  • 14,50
    charcuterie met bierbrood

    nagelhout, zwijnsham, ganzenham en pickles

  • 14,50
    plankje Woeste Hoeve

    plankje gezelligheid, uitgebreid met 4 groentekroketjes

  • 7,00
    croque monsieur

    de 'Franse tosti' met pittige kaas en kastanjechampignons

  • 10,50
    gerookte zalm - salade van knolselderij en piccalilly

  • 10,50
    wildzwijnsham - paddestoelen, rode ui en vlierbes

  • 7,50
    Herbergsoep (v)

    stevige soep met peulvruchten, knolletjes en een scheutje koolzaadolie

  • 7,00
    soep van de chef, passend bij het seizoen en geserveerd met desembrood

  • 9,50
    gebraden kalfsrosbief (eko) met truffelmayonaise, rode ui en relish

  • 16,50
    visburger op knapperig desembrood met sesam, komkommersalade en sauce tartare

  • 13,50
    salade boerderijkip; veldsla met gerookte en geroosterde kip, pesto en avocado

  • 21,50
    runderbavette

    gebraden runder-ribstuk met garnituur van lespompoen, wintergroenten en jus met morieljes

  • 18,50
    kalfssukade (eko) langzaam gegaard - met meloesuitjes, krokant spek en raapstelen

  • 12,50
    salade groentetuin met quinoa, geitenkaas, tomaatjes uit de oven en voorjaarsgroenten; venkel en kerrie

  • 9,50
    gemarineerde aardbeien met huisgedraaid vanille-ijs, hangop en coulis van rood fruit

  • 9,50
    crème brûlée met sorbet van mango en citroenmerengue

  • huisgemaakt zoet

    huisgemaakt lekkers, voor bij de koffie of na de lunch

  • Aperitief

    Cava, Codorniu    16,50

  • 7,50
    Noten-karamel taartje

    Noten-karamel taartje met fudge van gezouten chocolade, mousse van karamel en tamme kastanje
    Wijnsuggestie:  Saussignac “Tradition”, 2012 (50cl), kruidig en zoet, gemaakt als de klassieke Sauternes 13,50

  • 11,50
    Kaas

    Kaas, kaas, kaas met noten-vijgenbrood

  • 18,50
    Hazenbout

    Gestoofde hazenbout, aardappelmousseline, knolselderij en spitskool
    Wijnsuggestie: Fougères, Le Cèdre, krachtige wijn van meer dan 50 jaar oude Grenache-stokken 18,50

  • 12,=
    Heilbot

    Heilbot gegaard in notenboter, crême van flespompoen, winterpostelein, vinaigrette van kerrie en shi-i-take, beurre blanc van sjalotjes
    Wijnsuggestie:  Tilogia ‘333’, Muscat, Verdill en Sauvignon Blanc,  spannende combinatie van druivenrassen    16,50

  • 12,50
    Paté van wild zwijn

    Paté van wild zwijn, gemarineerde beukenzwammetjes, gekaramelliseerde appel en chutney van kweepeer
    Wijnsuggestie:  Coteaux du Layon, Château de Passavant, verfijnd zoet en zeer aromatisch bij de wildpaté 19,50

  • € 6,50
    koffie gloeiende gerrit: koffie met ons huislikeurtje en bonbon

  • € 9,50
    crème brûlée

    met huisgedraaid ijs van steranijs en krokante amandel

  • € 3,00
    taartje van caramel en walnoten

  • € 3,50
    huisgemaakte ambachtelijke appeltaart

    bereid met meel van Bökkers Mölle (uit Olst)

  • € 18,50
    brandade: ovenschaaltje met gegratineerde pastei van witvis, aardappel, salie en knoflookolie geserveerd met krokante peen en salade

  • € 19,50
    fondue à l'époisses (v)

    pittig kaasje uit de Bourgogne, gesmolten in de oven met rozemarijn en geserveerd met brood en rauwkost

  • € 18,50
    sukade van wild zwijn, langzaam gegaard met zuurkool, pastinaak en eigen stoofjus

  • € 14,50
    gestoofde eendenbout met knolletjes, cranberries en compote van rode ui

  • € 9,50
    hartige taart met courgette, sjalotten, pijnboompitten en rozemarijn (v)

  • € 9,50
    ei in 't pannetje

    boeren-bos-omelet met paddestoelen, bosui, tomaat en landham

  • € 13,50
    huisgemaakt wildpaté met gekonfijte appel, gemengde salade en desembrood

  • € 12,50
    wintertuin: salade van gemarineerde seizoensgroenten met houmous en rozemarijn-kaas (v)

  • € 7,00
    pompoensoep met hazelnoot, likje zure room en krokante schorseneer

  • € 8,75
    2 kroketten van biologische kalfsragout en Doesburgse mosterd

  • € 8,50
    oude kaas met aceto-stroop en mosterd

  • € 9,50
    gerookte zalm met geprakt ei, kappertjes en mierikswortel

  • € 9,50
    wildzwijnsham, gemarineerde paddenstoeltjes en chutney

  • € 6,50
    bitterballen (6) van biologische kalfsragout of groente

  • € 3,50
    huisgemarineerde olijven

  • € 3,50
    gemengde nootjes

  • klein € 9,50 groot € 15,00
    kaas, kaas, kaas

    Paul's selectie van onze kaasplank, geserveerd met brood en walnoten (klein/groot)

  • 10,50
    plankje gezelligheid

    brood, olijven, Gelderse worst, rillette van eend, ham van het landvarken, pickles en gemengde nootjes

  • € 4,50
    brood met tapenade, gezouten boter en olijfolie

  • Sorbet van framboos

    coulis van blauwe bes, panna cotta, rode zuring en amandelkrokant

  • Aardbei, pistache en huisgedraaid roomijs van vanille

    citroenmerengue en witte chocolade

  • 22,50
    Lamsrug en gestoofde lamsnek

    geroosterde venkel, jonge peentjes, jus met steranijs

  • 19,50
    Rugstuk van kabeljauw

    kleine mosselen, gebrande uitjes, saus 'velouté' en kerrieolie

  • Watermeloen met quinoa (veg.)

    feta, venkel en savoracrème

  • Zeebaars, langzaam gegaard in olijfolie

    zoetzuur van bloemkool en komkommer, gekonfijte tomaat

  • Kalfstartaar met crème van zwezerik

    radijs, notensla, crème van gebrande knoflook

  • Crème brûlée

    van dennentoppen, mangosorbet met kruidnagel, kokosschuim, merengue van citroengras

  • Gepocheerde peer

    yoghurt-ijs, dragon, gezouten chocoladefudge en venkel

  • Kaas

    5 topkazen uit ons befaamde assortiment, donker brood met vijgen en noten (+€ 2,50 in menu)

  • 23,50
    Entrecôte van Lakenvelderrund

    boontjes, peulvruchten, jas met laurier

  • 27,50
    Gebraad van Veluws ree

    aardappelmousseline, jonge bietjes, raapsteeltjes, saus van majoraan  (+€ 5,= in menu)

  • 24,50
    Heilbot in paddenstoelenkruim

    knolselderij, gestoofde prei en botersaus

  • Huisgerookte makreel

    avocado, komkommer, rettich, crème van ansjovis en haringkuit

  • 4,50
    aardappeltjes uit de oven

    (bijgerecht) gekonfijt met knoflook en rozemarijn, geserveerd met truffelmayonaise

  • Bisque van kreeft

    licht gebonden soep van kreeft, Hollandse garnalen en groene asperge met 'rouille' en oude kaas

  • Marbré van kalfspastrami met krokante zwezerik

    salade van jonge bladgroente met zwarte olijven

  • Voorgerecht (om te delen: 3 kleine gerechtjes voor 2 personen)

    Soepje van jonge erwtjes, crème fraîche en gerookte zalm

     Marbré van kalfspastrami en gebrande paprika

     Veluwse landham met gemarineerde beukenzwammetjes

  • Hoofdgerecht

    Lamsrug en gestoofde lamsnek, geroosterde venkel, mousseline van raapstelen en jus van steranijs (visalternatief beschikbaar)

  • Dessert

    Gepocheerde peer met yoghurt-dragon, venkel en gezouten chocolade-fudge

     

  • 8,50
    Gekonfijte Ananas

    huisgedraaide sorbet van gember - kokosschuim - merengue van citroengras - kletskopje

  • 8,50
    Kweepeer

    mousse van pure chocolade - mokkaparfait - gezouten karamel - ’glas’ met dragon en macaron

  • 22,50
    Gebraad van Veluws Hert

    met het wangstuk lekker lang gegaard - winters garnituur - hazelnoot -jeneverbes   (+€5 in menu)

  • 19,50
    Fazant 'en crépinette'

    gebakken met Veluwse landham - beukenzwammetjes - geconfijte zuurkool - pastinaak

  • 21,50
    Snoekbaars

    krokant - op de huid gebakken - laurier - artisjok - aardpeer - kalfsjus - sinaasappel-olie

  • 12,50
    Bisque van Kreeft

    licht gebonden soep van kreeft - Hollandse garnalen - groene asperge met ‘rouille’

  • 7,50
    Bonbon (nagerecht)

    Grote bonbon van pure chocolade à la Fôret noir

  • 11,50
    Kaas

    5 topkazen uit ons befaamde assortiment - donker brood met vijgen en noten (+€2,50 in menu)

  • 18,50
    Wilde Eend (hoofdgerecht)

    wilde eend in hooi gegaard met Sechuanpepers | knolsederij | cannelonie van spitskool | saus met sinaasappel en gefermenteerde knoflook

  • 16,50
    Kreeft Thermidor (tussengerecht)

    Kreeft “thermidor” | klassiek | gegratineerd met een romige duxelle van paddenstoeltjes

  • 12,50
    Terrine van konijn

    terrine van konijn - zuring - augurk - truffelcrème in de oven gegaard, koud geserveerd met fluweelpootjes, pistache-olie en groene mosterd

  • 8,50
    Sabayon

    Sabayon van champagne - sorbet van framboos - verveine

  • 8,50
    Brulée

    Brulée van rijstpudding - saffraan - zoethout

  • 8,50
    Pure chocolade

    Mousse van pure chocolade - bramen en hangop van volle kwark en vanille

  • 11,50
    Kaas

    Selectie van ons befaamde kaasplateau

  • 19,50
    Hollandse Scholfilet

    Scholfilet gegaard in notenboter - bloemkool - kreeftensaus en hazelnoot

  • 22,50
    Zwijnshaas

    Zwijnshaas en sukade van wild zwijn - cantharellen - flespompoen en morieljesaus (+2,50 bij menu)

  • 20,50
    Entrecôte

    Klassieker! Entrecôte Bordelaise

  • 13,50
    Coquilles

    Coquilles met crème van aardappel en prei - gemarineerde paddestoel - kropsla - krokant van landham

  • 14,50
    Carpaccio

    Carpaccio van M R IJ rund - truffelroom - Olde Remeker - basilicum

  • 13,50
    Graved Lachs

    rauwe zalm - huisgemarineerd in rode biet - mierikswortel - postelein - crème van eidooier

  • 7,50
    Broodje oude kaas

    Biologisch desembrood met oude kaas en tomatenchutney

  • 8,50
    Kroket op Brood

    Biologisch desembrood met 2 kalfskroketten (emo) en grove mosterd

  • 13,50
    Ceasar Salade

    Romaine sla met geroosterde kip, dressing van ansjovis en parmezaanse kaas en croutons

  • € 52,50
    9-5 Arrangement

    9-5 Arrangement  Vergaderarrangement voor minimaal 6 personen, inclusief: zaalhuur, koffie/thee en tafelwaters, luxe sandwichlunch met soep van de Chef, groene salade, fruitsalade en kaasplateau.

  • € 99,50
    Dagarrangement

    Vergaderarrangement voor minimaal 6 personen, inclusief: zaalhuur,koffie/thee en tafelwaters, luxe sandwichlunch met kaasplateau en vers fruitsalade, 3-gangendiner van de chef

  • € 137,50
    Woeste Hoeve Arrangement

    Vergaderarrangement voor minimaal 6 personen: het dagarrangement uitgebreid met een wijnproeverij, kookworkshop en wijn bij het diner.

  • € 24,50
    Smoker Deli-Package, vanaf 20 pers.

    groene salades van het seizoen met à la minute gerookte zalm en makreeltjes van Smoker Joe, ingelegde seizoensgroente gegrilde rib—eye en zwijnsprocureur eveneens van de smoker met groentes als verse tomaten, aubergine courgette en venkel patatas bravas met rozemarijn, knoflook en zeezout uitbreiding: ons grote boerenkaasplateau (+ € 8,50) uitbreiding: meerdere kleine desserts van het seizoen als crème brûlée, hangop met vanille en seizoensfruit, cheesecake met kletskopjes ( + € 7,50)

  • Kookclinic

    Kookclinic in de keuken van De Woeste Hoeve inclusief 4-gangendiner en wijnarrangement

  • € 21,50
    Oklahoma Classics, vanaf 40 pers.

    American coleslaw-salad/aardappelsalade, sticky backribs (gemarineerde varkensribstukken), premium organic beefburgers, jacked potatoes, american cocktail sauce, aioli, boerenbroden

  • Valkenshow

    Valkendemonstratie op het achtergelegen landgoed met unieke actieve rol voor de deelnemers, klik voor meer info

  • Chocola

    Pure chocolade met bloedsinaasappel

  • Sorbet

    Sorbet van grapefruit en basilicum, variaties op witte chocolade en citrus

  • Bramen

    Bramen met sereh, steranijsijs, kletskoppen met amandel en venkelzaad

  • Franchipane

    Franchipane van peer met huisgedraaid vanilleijs

  • Crème Brulée

    Crème Brulée met huisgedraaid vanille-ijs

  • Parfait

    Parfait van honing en walnoot met geweckt fruit en pistache

  • Kaas

    Kaas, kaas, kaas, keuzes van ons grote plateau boeren (rauwmelkse-)kazen

  • Hert

    Gebraad van Veluws hert met truffeltortellini, spitskool, fondantaardappel, paddenstoeltjes en een saus met “Creme Cru”

  • Rund

    Runderribstuk met een "stoemp" van raapstelen, canneloni gevuld met paddestoelen en draadjesvlees,  saus van sjalotten

  • Duif

    Wilde duif in spek gebraden met salie,  violette artisjok, saus van Banyuls

  • Zeeduivel

    Zeeduivel, geconfijte zuurkool, meloese-uitjes, uitgebakken spek, zoethout en saus van ossenstaarten

  • Lam

    Lamsrug met saus van gepofte knoflook, steranijs, aardappelmousseline met rozemarijn, geroosterde groenten, zwarte olijven en een kroketje van lamszwezerik

  • Duif

    Anjouduif met artisjok, cevenne-ui en jonge doperwtjes, eigen jus

  • Zwezerik

    Kalfszwezerik met risotto, kletskopjes van oude Remeker, kalfsjus met gepofte paprika

  • Kabeljauw

    Rugstuk van kabeljauw, tuinbonen, uitgebakken buikspek en een jus met morilles`

  • Tarbot

    Geroosterde tarbot met lamsoren, gestoofde harten van kropsla, vinaigrette van shi-i-take en ras el hanout

  • Rogvleugel

    Rogvleugel met bloemkoolmousseline, wilde spinazie, saus van noilly-prat en sinaasappelolie

  • Snoekbaars

    Met laurier geroosterde snoekbaars, pastinaak en kalfsjus

  • Coquille

    Rauw gemarineerde coquille, salade van veldsla, truffel en hazelnoot, vanilleschuim en krokante aardappel

  • € 3,50
    Taart

    Taart van de dag, huisgemaakt

  • € 0,50
    Extra slagroom

  • € 4,50
    Patatas Bravas

    Patatas Bravas met aïoli

  • € 16,00
    Epoisses

    Pittige roodschimmelkaas uit de oven geserveerd met licht desembrood

  • € 14,50
    Salade Gravad Lachs

    Van huisgemarineerde zalm met zoetzuur van komkommer, sesam en avocado

  • € 5,50
    Mini Pizza

  • € 5,00
    Tomatensoep

    nog lekkerder dan thuis

  • € 4,00
    Broodje Aap

    laat weten wat je lekker vindt: kaas, ham of ei

  • € 8,50
    Soep

    Soep van de chef

  • € 8,50
    Broodje Rillette

    Biologisch desembrood met rillette van gerookte makreel, groene kruiden en kappertjes

  • € 8,50
    Broodje Rosbief

    Biologisch desembrood met rosbief van eko kalf en crème van schelvislever

  • € 4,50
    Brood

    Desembroood met boter, olijfolie en tapenade

  • € 12,50
    Kaas

    Boerenkazen, assortiment groot

  • € 8,50
    Kaas

    Boerenkazen, assortiment klein

  • € 6,00
    Bitterballen

    Bitterballen van biologische kalfsragout (6 stuks)

  • € 7,50
    Plankje Gezelligheid

    Brood met tapenade, olijven, Gelderse worst, hesp en rillette