Trouwen

 
In verband met de corona-maatregelen is de volgende editie van de Open Top Trouwlocatie Route nog niet zeker. Maar jullie kunnen wel alvast sfeer proeven door onderstaande virtuele rondleiding te bekijken. Informeer naar de mogelijkheden voor een romantische bruiloft in onze bostuin en serre, misschien wel een stoere herfstbruiloft, of een sprookjesachtig wintertrouwfeest. Graag tot ziens!

Voor meer informatie: www.woestehoeve.nl

Geplaatst door Restaurant De Woeste Hoeve op Zondag 19 april 2020

Een droomlocatie in het bos

Op de Woeste Hoeve kunnen jullie elkaar het ja-woord geven in onze besloten bostuin, de prachtige serre of een van onze sfeervolle kamers. Daarna een bruidstaart met champagne, eten en feesten! En natuurlijk een bijzondere trouwreportage, voor iedere fotograaf een feest foto’s te maken op een locatie met zoveel sfeer en romantiek. Kom rustig langs om rond te kijken. Willen jullie gerichte informatie tijdens een persoonlijk gesprek? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Na het ja-woord knallen de kurken!

Toasten met champagne en bruidstaart luidt het begin in van een onvergetelijk huwelijksfeest. Het Koetshuis is een bijzondere plek voor een avond met live-band of dj. Maar misschien kiezen jullie liever voor een intiem diner met familie en vrienden of een informeel  in de serre met grote schalen om te delen en live-muziek. Er zijn legio mogelijkheden, deze keuze is helemaal aan jullie…..

Slide02
Slide03
Slide04

Slide05
Slide06
Slide08

Slide10
Slide11
Slide12

Slide13
Slide14
Slide16

Geef elkaar het ja-woord in onze romantische bostuin of de sprookjesachtige serre (zomer en winter)

 

TH17

DE LEKKERSTE BRUIDSTAARTEN

Willen jullie na het ja-woord samen de taart aansnijden? Onze patissier maakt de lekkerste taarten. Kom met een idee voor een eigen ontwerp of kies uit onze bruidstaartencollectie. De vulling van vers fruit, chocolade of carrot-cake maakt het helemaal af!

 

Neem contact op

Bedankt voor je berichtje. We nemen zo snel mogelijk contact op.
Het verstuurde bericht kan niet verwerkt worden. Controleer de inhoud en probeer het opnieuw.

Submitting form