Zakelijk

 
Vergaderingen, trainingen en workshops op unieke locatie in het bos met inspirerende buitenactiviteiten

TOPLOCATIE VOOR KLEINE EN GROTE EVENEMENTEN

De Woeste Hoeve is uniek gelegen in de bossen maar gemakkelijk bereikbaar en zeer centraal binnen de driehoek A1-A15-A12, 3 autominuten vanaf de snelweg. Wij bieden meerdere besloten ruimtes, geschikt voor zakelijke presentaties of vergaderingen. Sfeer en  modern comfort, maar ook presentatiemiddelen als beamer en WIFI. Voor meerdaagse bijeenkomsten en/of evenementen brengen wij uw gasten tegen aantrekkelijke tarieven onder in het op loopafstand gelegen Fletcher hotel Hoenderloo.

Klik hier om onze digitale vergaderflyer aan te vragen.

Tent_2
 
 
 • € 52,50
  9-5 Arrangement

  9-5 Arrangement  Vergaderarrangement voor minimaal 6 personen, inclusief: zaalhuur, koffie/thee en tafelwaters, luxe sandwichlunch met soep van de Chef, groene salade, fruitsalade en kaasplateau.

 • € 99,50
  Dagarrangement

  Vergaderarrangement voor minimaal 6 personen, inclusief: zaalhuur,koffie/thee en tafelwaters, luxe sandwichlunch met kaasplateau en vers fruitsalade, 3-gangendiner van de chef

 • € 137,50
  Woeste Hoeve Arrangement

  Vergaderarrangement voor minimaal 6 personen: het dagarrangement uitgebreid met een wijnproeverij, kookworkshop en wijn bij het diner.

Zakelijk01

Om een vergadering te combineren met een actief programma zijn in de omgeving talloze mogelijkheden, zoals: korte en langere wandelroutes, Nationaal Park De Hoge Veluwe, zweefvliegen bij Terlet, mountainbiken in het Deelerwoud.
 

 • Kookclinic

  Kookclinic in de keuken van De Woeste Hoeve inclusief 4-gangendiner en wijnarrangement

  • Valkenshow

   Valkendemonstratie op het achtergelegen landgoed met unieke actieve rol voor de deelnemers, klik voor meer info